Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni Ziyareti

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ziyarete Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkanı Yard. Doç. Dr. Salih Batal, Hukuk Bölümü Adalet Programı Başkanı Öğretim Görevlisi Başak Oya İşcan, Yerel Yönetimler Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi İzzet İsmail Dur ve Çınarcık Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı 2.sınıf öğrencileri katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde belediyenin işleyişi konusunda öğrencilere sunumlar yapıldı. Öğrenciler yetkililere belediyenin çalışma sistemi hakkında merak ettiklerini sorarak bilgi aldılar. Sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Başkanı Raşit Fidan’ı ziyaret eden grup burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin sonunda  Yard. Doç. Dr. Salih Batal heyet adına Daire Başkanı Raşit Fidan’a teşekkür ederek kendilerine Yalova Üniversitesi logolu bir tabak takdim etti. Grup daha sonra Sekapark’ı gezerek ziyaretini tamamladı.