CUMHURİYETİMİZİN 93. YILI KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümü, tüm ülkede olduğu gibi Yalova’da da görkemli törenlerle kutlandı. Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenlere Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Karamürselbey Eğitim ve Garnizon Komutanı Dz. Kur. Kd. Alb. Ayhan Gedik, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve Yalova halkı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Tuğba Yılmaz günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Kutlama programında öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu ve program resmi geçit töreninin ardından son buldu.