Denizcilik ve Aşçılık Bölümlerinden Muhteşem Veda

Denizcilik ve Aşçılık Bölümlerinden Muhteşem Veda

Yalova Meslek Yüksekokulumuzun Denizcilik Programı ile Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Mezuniyet ve Aşçılık Bölümü öğrencilerinin Ceket Giyme Töreni coşkulu organizasyonlarla sona erdi. 

Yalova Üniversitesinin Denizcileri Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir törenle mezuniyetlerini coşkuyla kutlarken, mezunların geleneksel kep atma seremonisinde heyecan doruğa ulaştı. Mezuniyet töreni, öğrenci ve ailelerinin bu unutulmaz günü fotoğraflarla ölümsüzleştirmesiyle sona erdi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen Yalova Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Mezuniyet ve Aşçılık Bölümü öğrencilerinin Ceket Giyme Töreninde ise Aşçılık bölümünde ilk üç dereceye giren öğrencilere hediyeleri ve temsili ceket giydirme merasimi yapıldı. Ayrıca Turizm ve Otel İşletmeciliği örgün ve ikinci öğretim ilk üç dereceye giren öğrencilerine plaketleri takdim edildi. Törenin sonunda tüm öğrenciler keplerini fırlatarak yeni hayatlarına ilk adımlarını atmış oldu.