Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Yalova Üniversitesine teşrif ederek Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı makamında ziyaret etti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın yanı sıra  Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Hamit Er ve Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Gündoğdu da Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı Rektörlük girişinde karşılamak üzere hazır bulundu.

"Gelişim Sürecine Destek: Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Rektör Bahçekapılı ile Buluştu”

Üniversitemizde bir dönem Rektörlük görevinde bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı'dan ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahit Külekçi'den Yalova Üniversitesi ve İslami İlimler Fakültesi ile ilgili güncel bilgileri alırken, Yalova Üniversitesinin gelişim sürecinin Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı yönetiminde güçlü bir şekilde ilerleyeceğine inandıklarını belirtti. Başkan Erbaş, rektörlüğün büyük bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, "Üniversiteler, şehrin eğitim hayatının en üst düzeyde geliştirilmesi, niteliğinin artırılması ve şehre katkı sağlaması açısından son derece kritik bir role sahiptir" şeklinde konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın önceki dönemlerde üniversitemizin rektörlük görevini yerine getirmelerinden dolayı kendileriyle gurur duyduğunu ifade etti.

Karşılıklı hediye takdiminin ardından, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Yalova Üniversitesi ziyaret defterini imzaladı ve üniversite idari personeliyle selamlaşıp hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra üniversiteden ayrıldı.