Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail PALAKOĞLU Rektör Prof. Dr. Güler ALKAN’ı Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail PALAKOĞLU Yalova İl Müftüsü Turgut ACARİ ile birlikte Rektör Prof. Dr. Güler ALKAN’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör Vekili olarak atanmaları münasebetiyle Prof. Dr. Güler ALKAN’ı tebrik eden Genel Müdür İsmail PALAKOĞLU ve Yalova İl Müftüsü Turgut ACARİ Rektör ALKAN’a çalışmalarında başarılar dilediler. Yalova Üniversitesi eski Rektörü şimdiki Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın da selamlarını ve başarı temennilerini Rektör Prof.Dr. Güler ALKAN a ileten Genel Müdür İsmail PALAKOĞLU Rektör Prof. Dr. Güler ALKAN’a Kur’an-ı Kerim hediye etti. Rektör Prof. Dr. Güler ALKAN’da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail PALAKOĞLU ve Yalova İl Müftüsü Turgut ACARİ’ye teşekkür etti.