Doç. Dr. Mehmet Atilla Taşdelen’e ODTÜ Prof. Mustafa N. Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü Verildi

Yalova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Polimer Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Atilla Taşdelen ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü’ne layık görüldü. Daha önce yaptığı çalışmalarla bir çok başarıya imza atan Doç. Dr. Mehmet Atilla Taşdelen bir ödül daha aldı. Doç. Dr. Mehmet Atilla Taşdelen, 2011’de Fevzi AKKAYA Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Fonu (FABED) Üstün Başarı ve 2012’de TÜBİTAK Teşvik ve 2014 yılı Bilim Kahramanları Derneği Yılın Genç Bilim İnsanı Ödüllerine layık görülmüştü.

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Araştırma Teşvik Ödülleri, araştırmalarıyla bilim alanlarından birinin gelişmesine katkıda bulunan ya da bu alanda ülke sorunlarının çözümüne yardımcı olan, ödülün verildiği yılın ilk gününde 40 yaşını doldurmamış genç araştırmacıları özendirmek amacıyla verilmektedir. Doç. Dr. Mehmet Atilla Taşdelen’e ödülü  19 Aralık 2016 tarihinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törende  Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mehmet T. Zeyrek tarafından takdim edildi.