Doğu Akdeniz Üniversitesi Enerji Araştırma Merkezi İle İşbirliği

Yalova Üniversitesi’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Doğu Akdeniz Üniversitesi ile geliştirmekte olduğu ilişki kapsamında, Yalova Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Enerji Araştırma Merkezi (DAÜ-ENAR) arasında işbirliği  protolokü imzalandı.Çalışma toplantısı ve imza serenomisinde Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu, Rektör Danışmanı Jaklin Köse, DAÜ-ENAR Müdürü Doç.Dr. Uğur Atikol DAÜ Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Fuat Egelioğlu bulundular.Halen DAÜ ile Yalova Üniversitesi arasındaki diğer işbirliği seçeneklerinin çalışmaları sürmektedir. Hayırlı olsun.