Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı

5-7 Mayıs 2011 tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Alanı’nda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İŞKUR, Kocaeli Üniversitesi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından düzenlenen Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı(DOMİF’11) gerçekleştirildi. Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Yalova İllerinin Valilikleri, Üniversiteleri ve Belediyelerinin destek verdiği DOMİF’11’e Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) katıldı. Açılışını T.C.Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün yaptığı fuarda 150 katılımcı stant kurdu. YÜSEM Koordinatörü Serap Türkyılmaz katılımcıların ve üniversite adayı öğrencilerin sorularını yanıtladı. YÜSEM standını ziyaret eden Bakan N. Ergün’e S. Türkyılmaz, Yalova Üniversitesi, sanayi işbirlikleri ve YÜSEM istihdam yaratma çalışmaları konularında bilgi sundu. YÜSEM bizim gururumuz.