Dr. Ramazan Kurtoğlu Üniversitemize Konuk Oldu

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünün davetlisi olarak üniversitemize gelen İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu, Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı.
“Yeni Dünya Tasarımında Sanal Para, Sentetik İnsan ve Lego İnançlar“ konulu konferansta konuşan Dr. Ramazan Kurtoğlu, insanlığa dayatılan yeni dünya düzenini ve teknolojinin insanlığı değiştirip dönüştürmek için nasıl kullanıldığını anlattı. Batı merkezli küresel yapının insanlığı elit güçlerin kontrolünde köleleştirmeyi amaçlayan yeni dünya düzenine karşılık kendi medeniyet tezimizi ortaya koymamız gerektiğine vurgu yapan Dr. Kurtoğlu, “Bunun için önce yaklaşan tehlikeyi fark etmeli ve buna karşı kendi tezlerimizi ortaya koymalıyız” ifadelerini kullandı.