Endonezya Bengkulu Üniversitesi Heyetinin Ziyareti

Endonezya Bengkulu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ridwan Nurazi, Rektör Yardımcısı Dr. Totok Eka Suharto ve beraberindeki heyet Yalova Üniversitesi’ni ziyaret etti. Heyeti kabul eden Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ali Rıza Abay, Endonezya Bengkulu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ridwan Nurazi ve heyetini Yalova Üniversitesi'nde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Üniversiteler arasında yapılacak olan anlaşmalarla ilişkilerin gelişeceğinin altını çizen Prof. Abay karşılıklı ziyaretlerle akademik işbirliğini artıracaklarını söyledi. Bengkulu Üniversitesi Rektörü Prof.Nurazi Yalova ve Türkiye’de olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek ilişkilerin geliştirilmesi için beraber çalışmaya hazır olduklarını belirtti. Görüşmenin ardından iki Üniversite arasında Erasmus, Mevlana ve İyi Niyet Anlaşması imzalandı. Hediye takdiminin ardından heyet Üniversiteden ayrıldı.