Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğrencilerinin Büyük Başarısı

Yalova Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği son sınıf öğrencileri Berker SİPAHİ, İlknur BEŞİRLİ, Gökhan ERARSLAN ve İ.Fadıl KILINÇ tarafından Yrd.Doç.Dr.Ümit ÜNVER danışmanlığında YAPI-TEK Çelik Sanayi A.Ş ile birlikte yürütülen, “Endüstriyel Tesislerde Enerji Verimliliği Haritası Çıkarma Algoritmasının Geliştirilmesi" ve “Pompaj Depolamalı Hidroelektrik Santraller için Uygulanabilirlik Analizi"  başlıklı bitirme tezleri TÜBİTAK 2209/B - Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi  desteği kazandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Yrd.Doç.Dr.Ümit ÜNVER, bitirme tezi kapsamında birlikte çalıştığı bütün öğrencilerin TÜBİTAK 2209/B - Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi desteği almalarından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.