Engellilik Çalışmaları – I Paneli Gerçekleştirildi

Üniversitemizin Engelli Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 27 Mayıs 2024 tarihinde engelli çocuk ailelerinin ve engelli çocuklarla çalışan eğitimcilerin engelliliğe dair bilgi ve becerilerinin gelişmesi ve de karşılıklı görüş alışverişinin sağlanması için Engellilik Çalışmaları – I başlıklı panel gerçekleştirildi. Panelde Çınarcık Meslek Yüksek Okulumuzun Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü’nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Cansev Okutkan “Çocuk Edebiyatında Farklılıklar (Özel Gereksinimlilik), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Ziya Yıldırım “Engellilerin Çalışma Hayatında Karşılaştığı Sorunlar” ve Termal Meslek Yüksek Okulunun Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü’nde görevli Öğr. Gör. Fatma Yeşil “Özel Gereksinimli Çocuklar ve Hemşirelik Bakımı” konularında sunumlarını yapmışlardır. Yalova Alime Paşa Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda gerçekleştirilen panele dinleyiciler karşılıklı etkileşimle aktif olarak katılmışlardır. Panel Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Fatma Kahraman Güloğlu’nun ve Alime Paşa Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nun aile birliği başkanı Sevinç Durgun’un konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etmesiyle sonlandırılmıştır.