Ensar Vakfı Yalova Şubesi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Ensar Vakfı Yalova Şubesi Başkanı Ali Ekber Polat,  Ak Parti Yalova İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Ensar vakfı Yalova Kadınlar Komisyonu Başkanı Gülnur Polat, Başkan Yardımcısı Ömer Fitöz ve Yönetim Kurulu üyesi Kıyasettin Arslan, Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret ettiler. Yalova Üniversitesi’ne Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden Başkan Ali Ekber Polat, Prof. Dr. Güler Alkan’ın Yalova Üniversitesi’ne uzun yıllar başarıyla hizmet edeceğine olan inançlarını ifade ederek kendisini desteklediklerini vurguladı. Ensar Vakfı öncülüğünde Yalova’ya kazandırılacak olan İmam Hatip Külliyesi projesi başta olma üzere, Ensar Vakfı’nın Yalova’da yürüttüğü projeler hakkında Rektör Alkan’a bilgi veren Başkan Polat, vakfın çalışmaları hakkında bilgiler sundu. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan’da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Ali Ekber Polat ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Görüşmenin sonunda Başkan Ali Ekber Polat Mevlana Celalettin-i Rumi’nin türbesinin fotoğraflarını bulunduğu albümü ve 15 Temmuz Kahramanlarının hikâyelerinin anlatıldığı “Okçular Tepesi” isimli kitabı Rektör Alkan’a hediye etti.