Ensar Vakfı’ndan Rektörümüze Ziyaret

Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı ve Üyeleri, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti 26. Dönem İstanbul Milletvekili ve Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Feyzullah Kıyıklık ve Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu’nun başta olmak üzere, Mütevelli Heyet Üyesi Recep Çalık, Genel Müdürü Hüseyin Kader, İnşaat Emlak Sorumlusu Mustafa Üstün, Ensar Vakfı Yalova Şube Başkanı Halil Kalyoncu, Kurucu Başkanı Ali Ekber Polat ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Yalova Üniversitesi’ndeki gelişmeler ve projelerle ilgili Ensar Vakfı heyetini bilgilendiren Rektör Cebeci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.