Erasmus 2010 Medya Ödül Töreni

Viyana Üniversitesi ve Viyana Belediyesi'nin düzenlediği Erasmus 2010 Medya Ödül Töreni Viyana'da, Viyana Belediyesi'nde yapıldı.Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Rıza Abay ve Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) Müdürü Prof.Dr. İsmail Adak'ın da davetli olarak katıldığı törende, medyanın beş ana dalında finale kalan eserlere ödüller verildi. Aynı gün akşamı  T.C. Viyana Büyükelçiliği’nde Büyükelçi Kadri Ecvet Tezcan tarafından bir resepsiyon verildi. Bu resepsiyonda Prof. Abay ve Prof. Adak, Viyana Üniversitesi İletişim ve Medya Bölümü Sorumlusu Prof.Dr.Thomas Baver ile görüşerek Erasmus Programı çerçevesinde, Viyana Üniversitesi ile birlikte bir yazokulu açılması konusunda fikir birliğine vardılar.Hayırlı olsun.