[FABED] Eser Tümen Araştırma Ödülü

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Mehmet Atilla Taşdelen, Fevzi Akkaya Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Fonu (FABED) Eser Tümen Genç Bilim İnsanlarına Araştırma Ödülü'ne layık görüldü. Dr.Taşdelen, “Mikroakışkanlı Sistemlerle Polimerik Nanokompozitlerin Sentezi” adlı bilimsel çalışması ile 2011 yılı araştırma ödülünü almaya hak kazandı. FABED bilimsel etkinlikleri ile üstün nitelikte oldukları kanıtlanmış Türkiye Cumhuriyeti uyruklu genç bilim insanlarının yürütmeyi öngördükleri bilimsel araştırmaları desteklemektedir. Teknoloji Odaklı Üniversite söylemimize güç katan Değerli Öğretim Üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.