Faruk Uysal’dan Rektör Cebeci’ye Ziyaret

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal ve beraberindeki heyet, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal ve beraberindeki heyet, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Suat Cebeci’yi tebrik eden Faruk Uysal ve beraberindeki heyet, başarı dileklerini ileterek ilahi aşkın simgesi olan “Vav” harfli tablo hediye ettiler. Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci de ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan Faruk Uysal ve beraberindeki heyet kurumdan ayrıldı.