Fidanlıklarda Kalifiye Çalışanlar İçin Uluslararası Hareketlilik Leonardo Da Vinci Projesi Onaylandı

Belçika, Fransa ve İtalya'dan 3 fidanlığın ev sahibi, İstanbul, Bursa ve Yalova’da 3 fidanlık ile Yalova Peyzaj Mimarları Odası ile Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu’nun katılımcı ortak olduğu “Fidanlıklarda Kalifiye Çalışanlar İçin Uluslararası Hareketlilik” adlı Leonardo Da Vinci Projesi onaylandı. Proje kapsamında 30 yeni mezun ile 3 farklı ülkeye, 10'ar kişilik gruplar halinde 14'er gün hareketlilik Kasım 2011, Mayıs 2012 ve Temmuz 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu yılkı başvurularda Yalova’ya öncelik verilmemiş olmamasına karşın, 2550 proje başvurusu içinde kabul edilen 260 projeden biri olmayı başaran bu projenin hazırlığını yürüten Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Merkezi Birimi Leonardo Da Vinci Birim Koordinatörü ve Yalova Meslek Yüksekokulu Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Görevlisi Yusuf Evren Doğan’ı kutlar ve proje ortaklarımıza başarılar dileriz.