Fikri Demirel ve Dr. Metin Oral’dan Rektörümüze Ziyaret

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Suat Cebeci’yi tebrik eden Fikri Demirel ve Dr. Metin Oral, başarı dileklerini iletti. Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci de ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Fikri Demirel’e ve Dr. Metin Oral’a teşekkür etti. Altınova Belediyesi hakkında Rektör Cebeci’ye bilgi veren Başkan Dr. Metin Oral ve Fikri Demirel ziyaretini tamamlayarak kurumdan ayrıldı.