Gençlik Programı Eylem 1.1 Eğitim Kursu

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği lisans öğrencisi Birol Kocatürk, Yalova Üniversitesi Kültür ve Sanat Birliği(KSB) Avrupa Birliği Öğrenci Kulübü’nü temsilen Ulusal Ajans tarafından 06.09.2011-10.09.2011 tarihleri arasında verilen Gençlik Programı Eylem 1.1 Eğitim Kursuna katıldı. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının ve gençlik derneklerinin temsilcileri yer aldığı eğitimde Avrupa Birliği Gençlik Programları tanıtılarak proje hazırlama eğitimi verildi. Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliği ile Antalya’da yapılan eğitim verimli ve başarılı geçti. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığınca düzenlenen eğitimlere ve projelere katılmak isteyen öğrencilerimize  KSB Avrupa Birliği Öğrenci Kulübü’nü takip etmelerini öneririz.