Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın BAK Üniversitemizi Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın BAK Üniversitemizi Ziyaret Etti

Çeşitli programlara katılmak üzere Yalova’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ın talimatıyla oluşturulan 15 Temmuz Köşesi’nin açılışını yaptı. Açılış törenine Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Yalova Şube Başkanı Eser Çapadağ, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı.

15 Temmuz Köşesi’nin açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, 15 Temmuz 2016 gecesi milletimizin göstermiş olduğu kahramanlık destanının tıpkı Çanakkale ve İstiklal Savaşlarımız gibi şanlı tarihimizdeki yerini aldığını ifade ederek bu gecenin unutulmaması adına yapılan bu çalışmadan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik etti.   Açılış töreninin ardından beraberindeki heyetle birlikte Rektörlük makamına geçen Bakanımız Osman Aşkın Bak ziyaret anı defterini imzaladı ve üniversitemizin son durumu ile gelişim süreci hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’dan brifing aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan da ziyaretlerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a teşekkür ederek yoğun programlarına rağmen ziyaretleriyle üniversitemizi onurlandırmaları dolayısıyla kendilerine müteşekkir olduklarını ifade etti.

Yapılan görüşmelerin ardından ziyaretlerini tamamlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ve beraberindeki heyet üniversitemizden ayrıldı.