Halep'e Yardım Tırı Yola Çıktı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Öğrenci Konsey Başkanlığınca organize edilen  “Bekletme Paylaş” projesi kapsamında üniversitemiz ve Yalova genelinde toplanan giyim, battaniye, ilaç, ayakkabı ve gıda malzemelerinden oluşan  yardımlar tıra yüklendi. Yüklenen yardım tırı Yalova Üniversitesi Rektörlüğü Merkez Yerleşkesinde Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Mustafa ÖKSÜZ, Prof. Rafet BOZDOĞAN, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerin katılımıyla düzenlenen törende dualarla yola çıktı. Yalova Üniversitesi olarak toplanan yardımların sorunsuz bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını ve Halep’li kardeşlerimizin sıkıntılarına bir nebze çare olabilmesini diliyor, yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyoruz.