Havila 101 Destek Gemisi Denize İndirildi

Cemre Tersanesi'nde inşa edilen Havila 101 adlı açık deniz destek gemisi, Yalova il protokolünün katılımlarıyla Yalova Altınova Tersaneler Bölgesi Cemre Tersanesi'nde düzenlenen törenle denize indirildi. Cemre Tersanesi'nde inşa edilen Havila 101 adlı açık deniz destek gemisinin denize indirilme töreni ünlü sunucu Korhan Abay’ın sunumu ile gerçekleşti. Törene CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, AK Parti Milletvekili İlhan Evcin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener, Kent Konseyi ile Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şükrü Önder katıldı. Üniversitemizi temsilen törende Yalova Meslek Yüksekokulu Deniz Ulaştırma İşletme Programından Öğr. Gör.i Mehmet Özkan hazır bulundu. Törende Cemre Tersanesi Ticaret Müdürü Sinan Kavala, Cemre Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gülcek, Havyard Grubundan Ivan Halkon Banhio, Norveç Havila firmasının üst düzey temsilcisi Manga Yosog, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Açış konuşmalarının ardından plaket töreni gerçekleştirildi. Havila 101 Destek Gemisinin ufkunun açık, seyrinin neta olmasını ve bol kazanç sağlamasını diliyoruz.