I. Öğrenci Filmleri Gösterimi

Yalova Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları Bölümü "Öğrenci Filmleri Gösterimi" 25.10.2017 tarihinde Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güler BİLEN ALKAN ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İsmet ÇAVUŞOĞLU'nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Gösterimde,İletişim Sanatları bölümü öğrencilerinin senaryo yazarlığı ve yönetmenliğini gerçekleştirdiği, ulusal ve uluslararası yarışmalarda yer almış ve başarı kazanmış kısa filmler gösterildi.

Gösterim sonrası Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güler BİLEN ALKAN gösterimde filmleri yer alan Ayça SEYMENOĞLU,Sinan DURGUT,Hami ÖZKAN Taha BABACAN,Tunahan KAHRAMAN VE Serkan TAK isimli öğrencilere birer teşekkür  belgesi sundu.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güler BİLEN ALKAN filmlerin danışmanlığını üstlenen İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eda BALKAŞ ERDOĞAN, Yrd. Doç. Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN ve Yrd. Doç. Dr. Serkan ÖZTÜRK'ü tebrik etti.