I. Uluslararası Öğrenci Paramedik Rallisi'nden Ödülle Dönen Öğrencilerimiz Rektörümüzü Ziyaret Etmişlerdir

I. Uluslararası Öğrenci Paramedik Rallisi'nden Ödülle Dönen Öğrencilerimiz Rektörümüzü Ziyaret Etmişlerdir

Paramedik Derneği (PARDER) ve Acıbadem Üniversitesi'nin iş birliği ile düzenlenen ‘‘I. Hastane Öncesi Acil Yardım ve Acil Tıp Sempozyumu’’na katılım sağlayan ve sempozyum kapsamındaki I. Uluslararası Öğrenci Paramedik Rallisi'nde yarışarak çeşitli etaplardan ödül kazanan Yalova Üniversitemiz Termal Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz, Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi ziyaret etmişlerdir.

 

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye katılan İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlilerimiz’den Gürkan Erdoğan ve Şeyda Can ile Öğrencilerimizden Nazlıcan Kaplan, Furkan Motuk, Murat Çelik ve Seyid Ahmet Orhan yarışmaya hazırlık süreçleri hakkında Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’ye bilgi vermişlerdir.

 

Termal Meslek Yüksekokulu ekibine tebriklerini ileten Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci ise aldıkları ödüller ile Yalova Üniversitemiz’i gururlandırdıklarını ifade ederek başarılarının devamını dilemiştir.