İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Yalova MYO’da Akademik Kurul Toplantıları Gerçekleşti

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Yalova MYO’da Akademik Kurul Toplantıları Gerçekleşti

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ve Yalova Meslek Yüksekokulunda 2022-2023 Akademik Yılı Akademik Kurul Toplantıları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile Tıp Fakültesi Kurucu dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca'nın katılımıyla gerçekleşti.
 
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin 2022-2023 Akademik Kurul Toplantısı, İİBF 15 Temmuz Kongre Salonu’nda, Yalova Meslek Yüksekokulunun Akademik Kurul Toplantısı ise Yalova Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Her iki toplantıya, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve beraberinde Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca katılım sağladılar.
 
İİBF Fakültesinin Hedefleri Belirlendi
Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yasin Galip Gencer ile akademik ve idari personelin katıldığı toplantının açılış konuşmasını İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taner Tatar gerçekleştirdi. Bölümlerin ders içeriklerinin, akademik personel ve öğrenci sayıları, öğrenci kulüplerine ilişkin tanıtıcı sunumların Bölüm Başkanları tarafından yapıldığı toplantıda İİBF’nin ileriye yönelik hedefleri konuşuldu.
 
Yalova MYO’da 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Dönemi Hakkında Hedefleri Belirlemek İçin Akademik Kurul Toplandı
Yalova Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Yalova MYO Müdürü Prof. Dr. Naci Genç, Program Başkanları, akademik ve idari personel katılım sağladı. Rektörümüzün açılış konuşmasıyla başlayan akademik kurulda yeni Akademik yıla ait hedefler belirlendi.
 
Her iki Akademik Kurul Toplantısı'nın kapanış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, üniversitemizin gelecek hedefleri ve yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.