İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Mezuniyet Heyecanı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Mezuniyet Heyecanı

Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni merkez yerleşkede bulunan Şehit Abdulhamit Kaya Spor Salonunda gerçekleştirildi. Mezuniyet Törenine Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derya Güroy, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Cihangir Akın fakültede görevli akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Mezun öğrenciler adına konuşan Sümeyye Genç bir taraftan 4 yıllık eğitim sürecinin ardından mezun olmanın heyecan ve sevincini yaşarken bir taraftan da çok güzel günleri birlikte yaşadıkları arkadaşlarına ve hocalarına veda etmenin hüznünü yaşadıklarını ifade etti. Kendilerini özveriyle yetiştiren, bilgili ve erdemli birer birey olmayı öğreten hocalarına şükranlarını sunan Sümeyye Genç ayrıca hayata gözlerini açtıkları günden bu güne ilk öğretmenleri olan ve kendilerinin bu günlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan ailelerine teşekkür etti. 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cihangir Akın da konuşmasında mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Mezun öğrenciler için yeni bir sürecin başladığını söyleyen Prof. Dr. Akın öğrencilere başta iş ve seçimi olmak üzere hayat imtihanlarında başarılar diledi.

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derya Güroy da konuşmasında mezun öğrencileri, ailelerini ve onları yetiştiren hocalarını tebrik etti. Üniversite diplomalarını öğrenciler için geleceğin kapısını açan birer anahtar niteliğinde olduğunun altını çizen Prof. Dr. Güroy öğrencilerin bu anahtarı en iyi şekilde kullanarak kendilerine başarılı bir yol çizeceklerine yürekten inandıklarını ifade ederek öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar diledi. 

Yapılan konuşmaların ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin birincilikle bitiren Sümeyye Ocak, ikincilikle bitiren Mukaddes didem Topçuoğlu ve üçüncülükle bitiren Mihrişah Ocak’a mezuniyet belgeleri ve plaketleri verildi. Ödül töreninin ardından Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni sona erdi.