İl Kurum Yöneticileri Rektör Bahçekapılı’yı Makamında Ziyaret Ettiler

Yalova İl Kurum Yöneticileri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yalova Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı ziyaret eden Yalova İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Bakçepınar, Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Muhammed Edib Özyılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Alacatlı, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali ve İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca da hazır bulundu.

Nezaket kapsamında gerçekleşen ziyaretler, karşılıklı görüş alışverişlerinden sonra sona erdi.