İlköğretim Haftası Kutlama Programı

İlköğretim Haftası kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk bırakma töreni ile başladı. Kutlama programında Yalova Üniversitesi’ni Rektör Vekili Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu temsil etti. Yalova Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman’ın Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması gerçekleştirildi. Program Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda sürdü. Yalova Valisi Esengül Civelek, Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Dnz.Kıdemli Kurmay Albay Meftun Dırman, Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Temel Çoşkun,İl Emniyet Müdürü A.Selim Akyıldız, mülki-yerel ve askeri erkanın katıldığı etkinlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından İlköğretim öğrencisi Ecem Ezgi Gökmen açış konuşmasını yaptı. Sonrasında Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Temel Çoşkun ve Yalova Valisi Esengül Civelek konuşmalarını yaptı. Şiir, halk oyunu ve koro gösterilerinin ardından 8. sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan öğrencilere hoş geldin çiçeği verdi.İlköğretim Haftası kutlu olsun.