İşletme Bölümü Öğrencilerinin Hyundai İzmit Fabrikası Ziyareti

Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü "Vizyon Gezileri" kapsamında Hyundai İzmit Fabrikası'nı 40 kişilik bir öğrenci grubuyla ziyaret etti. Bölüm Başkanı Doç.Dr. Mustafa Kurt’un da katıldığı ziyarette, fabrika personeli ziyaretçilere rehberlik ederek fabrikadaki araç üretim hattı tüm aşamalarıyla anlatıldı ve süreçler hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Gezide Hyundai adına öğrencilere eşlik eden Miray Dikmen tarafından firmanın temel yapısı, personel sayısı, günlük üretim rakamları ve temel üretim yöntemleri hakkında bilgi sunuldu. Küresel olarak Hyundai'nin en kaliteli üretim yapan tesisi seçilen Hyundai İzmit fabrikası gezisi ile öğrencilerimizin dünya otomotiv endüstrisi hakkındaki önemli bir deneyim kazanmalarını sağlandı. Kurum yetkililerine Doç.Kurt tarafından logolu tabak takdim edilerek teşekkür edildi.