Kanaat Gazetesi Muhabiri Pelin Yavuz’un Ziyareti

Yayın hayatına yeni başlayan ve Yalova’da basın sektöründe sözü geçen bir konuma yerleşmek hedefi ve “Habere Kanaat Geldi” söylemi ile yola çıkan Kanaat Gazetesi’nin çiçeği burnunda muhabiri Pelin Yavuz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen sohbette Prof.Karaosmanoğlu Yavuz’a yeni gazetenin Yalova’ya ve mesleğinin kendisine hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi.P.Yavuz, Prof.Karaosmanoğlu’ndan üniversitenin yakın ve uzak vadedeki planları, merkez yerleşke, öğrenci sayıları, açılacak bölümler, Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) ve Dış İlişkiler Merkezi Birimi (YADİM) hakkında ayrıntılı bilgiler alırken Prof.Karaosmanoğlu Avrupa Gönüllü Hizmeti konusuna Yavuz’un dikkatini özellikle çekti.Kanaat Gazetesi ile işbirliği seçenekleri görüşüldü. Prof. Karaosmanoğlu P. Yavuz’a logolu kupa hediye etti.