Keklikler Kampüsümüzde Doğaya Salındı

Yemyeşil kampüsümüzde doğa sevgisi ve koruma bilinciyle dolu bir etkinlik gerçekleştirildi! Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün 2023 Yılı Kanatlı Hayvan Salım Programı kapsamında üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde Keklik salım etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe, Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamit Er, Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova Şube Müdürü Nevzat Alğan ve Yalova Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcıları Ercan Gündoğdu, Abdülhamit Ünalan; ayrıca Genel Koordinatör Sıddık Badıllı ve Özel Kalem Müdürü Ozan Erozan da katıldılar.

Doğal yaşam alanlarına kavuşan kekliklerin özgürce uçuşlarına şahit olduk. Katılımcılarımıza ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.