Keyifli Buluşma: Vali ve Rektör Öğrencilerle İç İçe!

Keyifli Buluşma: Vali ve Rektör Öğrencilerle İç İçe!

 

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Yalova İl Gençlik ve Spor Müdürü Salih Kılıç ev sahipliğinde KYK Kız Yurdunu ziyaret ederek geleceğin teminatı olan gençlerimizle bir araya geldiler.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünde düzenlenen toplantının ardından KYK Kız yurdu yemekhanesinde öğrencilerle aynı sofrada akşam yemeği yenildi. Yemek sonrası Vali Dr. Hülya Kaya, Rektörümüz ve Gençlik Spor İl Müdürü Salih Kılıç öğrencilerle çay içerek sohbet ettiler. Öğrencilerin güncel sorunları dinlendi ve bu sorunlara çözüm önerileri üzerinde samimi bir şekilde duruldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, gelecekteki projeler hakkında heyecan verici müjdeler verirken, 2024 yılında yapılacak kütüphane ve yeni yemekhane inşaatlarıyla üniversitenin daha modern ve işlevsel bir hale geleceğini belirtti. Kampüsü daha yaşanabilir ve öğrenci dostu bir yer haline getirmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini ifade eden Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, “Yalova Üniversitesi olarak kampüs peyzaj çalışmalarına özel bir önem veriyoruz, çünkü güzel ve huzurlu bir çevre, öğrencilerimizin eğitimlerini daha verimli bir şekilde sürdürebilmelerine katkı sağlar. Yeni kafelerin açılmasıyla öğrencilerimiz sosyal yaşamlarını daha da zenginleştirebilecekler. Tüm bu gelişmelerle birlikte, Yalova Üniversitesi olarak öğrencilerimizin hem eğitim hem de yaşam deneyimlerini en üst düzeye çıkarmak için kararlıyız ve geleceğe umutla bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Rektörümüzün geleceğe yönelik umut dolu mesajları, Vali Dr. Kaya'nın öğrencilerle sıcak ilişkisi ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün misafirperverliği ile yaşanan keyifli anlar fotoğraf karelerine de yansıyarak unutulmaz bir anı haline geldi.