Kızılay Yalova Şubesi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kızılay Yalova Şubesi Başkanı Ömer Fitöz ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden Başkan Ömer Fitöz Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan’da ziyaretlerinden dolayı Kızılay Yalova Şubesi Başkanı Ömer Fitöz ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan Ömer Fitöz Kızılay’ın Yalova’daki faaliyetleri hakkında Rektör Alkan’a bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan da Kızılay’ın yerel, ulusal ve uluslararası alanlarda yaptığı yardım faaliyetlerinin ülkemizde ve dünyada takdirle izlendiğini ifade ederek her alanda Kızılay’a destek olacaklarını ifade etti. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan Kızılay Yalova Şubesi üniversitemizden ayrıldı.