Kocaeli İhsaniye Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Kocaeli İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 46 kişilik öğrenci grubu rehber öğretmenleri eşliğinde üniversitemizi ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’nin fakültelerini ve bölümlerini yakından tanımak amacıyla yapılan ziyarette öğrenciler Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik Fakültesini ziyaret ettiler. Ziyaretçi öğrencilere fakülteler ve bölümler hakkında detaylı bilgi vermek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ın talimatıyla görevlendirilen araştırma görevlileri öğrencilere fakülteleri ve bölümleri tanıttılar. Fakülte binalarını, amfileri ve derslikleri gezen öğrenciler merak ettikleri konularda kendilerine rehberlik eden görevlilerden bilgi aldılar. Fakültelere yapılan ziyaretlerin ardından Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından konuk öğrencilere öğle yemeği ikram edildi. Yemek ikramının ardından ziyaretini tamamlayan Kocaeli İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencileri üniversiteden ayrıldı.