Konferans: İnsan Kaynaklarında İşe Almanın Önemi

Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü tarafından akademik bir çalışma düzenlendi. DOW-AKSA İnsan Kaynakları Müdürü tarafından insan kaynaklarında işe almanın önemi anlatıldı. DOW-AKSA İnsan Kaynakları Müdürü yapmış olduğu sunumda insan kaynaklarında işe almanın önemini ve dikkat edilmesi gereken konuları anlattı.  Uygulamalardan örnekler vererek yapılan sunumun sonunda öğrencilerin sorularına da konuşmacı tarafından cevap verildi. Toplantıya Endüstri İlişkileri Bölümü Başkanı Doç. Dr. Elif Yüksel ve Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ersin Kavi ile Doç. Dr. Orhan Koçak da katıldılar. Program sonunda bölüm başkanı tarafından konuşmacıya üniversitemizin plaketi takdim edildi.