Konferans: Risk Yönetimi ve Yeni İpek Yolunda Strateji

Yalova Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen “Risk Yönetimi ve Yeni İpek Yolunda Strateji” adlı konferans üniversitemiz öğrencilerinin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi. Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Çağrı HAKSÖZ'ün davetli olarak katıldığı konferansta iş dünyasında ve çalışma alanlarında hedefe odaklanıp doğru kararlar alıp bu kararlar doğrultusunda yeri geldiğinde de risk alabilmeyi göz ününde bulundurmak olduğunu dile getirdi. Konferansta Haksöz, bir sözünde ise soru sormak da bir risktir ve asıl olan cevaptan daha çok kaliteli soru sormaktır diyerek kritik bir noktaya değindi. Üniversitemiz öğrencilerinin de sorularını yanıtlayan Çağrı HAKSÖZ'e konferans bitiminde Doc. Dr Ayşe Tansel ÇETİN tarafından plaket takdim edildi.