Konferans: Türkiye Ermenistan İlişkilerinde Normalleşme Süreci ve Kafkaslar’da Barış ve İstikrarın Sağlanması

Yalova Universitesi AB ve Dış İlişkiler Mükemmeliyet Merkezi(YADİM) tarafından düzenlenen “Türkiye Ermenistan İlişkilerinde Normalleşme Süreci ve Kafkaslar’da Barış ve İstikrarın Sağlanması” konulu konferans Yalova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda, Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nun katkılarıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin dış politikasının bölgeye yansıması, enerji politikaları, Ermenistan ile imzalanan protokolün bölgeye yansısı, Azerbaycan’ın tutumu gibi pek çok güncel dış politika konularında açıklamalarda bulunan Prof.Dr. Caşın, Genelkurmay Başkanlığı’nda görev yaptığı dönemde şahit olduğu olayları anlatarak sunumunu renklendirdi. Konferansın bitiminde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Hayri Eren tarafından konuşmacı Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın’a üniversitemiz teşekkür hediyesi sunuldu.