Kore’den Üniversitemize Ziyaret

Kore Cumhuriyeti "The Gyeongsangbuk-do Agricultural Research & Extension Services" ile Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü ikili işbirliği çerçevesinde yürütülen ve Üniversitemizin ortak olduğu "Development of drying technology for Turkish persimmon and survey of European consumer preferences to entry into export market for the dried persimmon of Korea" adlı projenin yarıyıl çalışmalarını yerinde takip etmek üzere ülkemize gelen Kore Cumhuriyeti araştırmacıları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cahit Külekçi’yi ziyaret etti. Proje bilgilendirme ziyaretinde Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cüneyt Tunçkal ve Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Gıda Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Zekiye Göksel de hazır bulundu.