Kültür Sanat Birliği Tiyatro Topluluğu Çalışma Toplantısı

Yalova Üniversitesi Kültür Sanat Birliği (KSB) tarafından oluşturulan topluluklar faaliyetlerine başlıyor. Yabancı Diller Bölümü Toplantı Salonu’nda, KSB Tiyatro Topluluğu ile ilk toplantı gerçekleştirildi. Tiyatro topluluğuna eğitimini verecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sanat Teknik Müdürü S.Volkan Sağırosmanoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda, sahneye koyulacak oyunlar, hedefler ve çalışma takvimi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Volkan Sağırosmanoğlu, gençleri kahve veya cafe köşelerinden uzaklaştırıp bu tür etkinliklere yönlendiren Üniversitemizi ve KSB’ini kutlayarak, “Mayıs 2010’da Yalovalıların karşısına çok güzel bir oyunla çıkacaklarını” belirtti. KSB Güzel Sanatlar Koordinatörü Hakan Evciman, “diğer KSB toplulukların da faaliyetlerine de bu hafta içerisinde başlanacağını belirterek, 25.12.2009 Cuma Günü Saat 18:00de Müzik Topluluğu, 29.12.2009 Salı Günü saat 18:00de Halk Oyunları ve 30.12.2009 Çarşamba Günü saat 18:00de ise Perküsyon grubu ile çalışmalara başlayacaklarını söyledi. İyi dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi. Değerli S.Volkan Sağırosmanoğlu aramıza hoş geldiniz. Onur verdiniz. Teşekkür ederiz.