Kültür ve Sanat Birliği Öğrenci Aday Kulüpleri Toplantısı

Yalova Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Toplantı Salonu’nda, Kültür Sanat Birliği kapsamında kurulmak üzere aday olan kulüplerin temsilcileri ile toplantı yapıldı. Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıya, Kültür Sanat Birliği Eşbaşkanı Yard.Doç.Dr. Senay Yürür, Kültür Sanat Birliği Güzel Sanatlar Koordinatörü Hakan Evciman, Yabancı Diller Bölümü Müdür Yardımcısı Okutman Soner Ayhan, İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde Öğretim Görevlisi Kaan Diyarbakırlıoğlu ve Eğitim-Öğretim Planlamacısı Tuğba Aydemir bulundular.Öğrenci kulüplerinin üniversiteye olan önemli katkılarını belirten Prof. Karaosmanoğlu, kulüp faaliyetlerinde Üniversitemiz yönetiminin desteğinin sürekli ve yakın temas ile olacağının altını çizerek, kulüplerin özgün ve faal kalmaları gerektiğini de hatırlattı. Kurulacak olan aday kulüpleri tanıtan öğrenciler çalışma planlarından bahsederek düşüncelerini birbirleriyle paylaştılar. Kulüp yönergeleri ve yönetmelikleri ile ilgili bilgi veren Eşbaşkan Dr. Yürür, öğrencilerin kulüp faaliyetlerini belirli kurallar içinde yapmaları gerektiğini vurgulayarak , kulüpleri çalışmalarını ilgili resmi belgelere göre tekrar gözden geçirmeye yönlendirerek, ilgili tüm aşamaları yerine getiren kulüplerin faaliyetle geçebileceğini ve hızla etkinliklerini gerçekleştirebileceğini belirtti.