Kurum Müdürleri Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, İşkur İl Müdürü Erhan Dede,  Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Yılmaz Boz ve Orman İşletme İl Müdürü Mehmet Murat Bilinmiş Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret ettiler. Yalova Üniversitesi Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden heyet Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan da ziyaretlerinden dolayı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, İşkur İl Müdürü Erhan Dede,  Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Yılmaz Boz ve Orman İşletme İl Müdürü Mehmet Murat Bilinmiş teşekkür etti. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan heyet üniversiteden ayrıldı.