Kurum Müdürlerinin Rektör Vekili Prof.Dr. Hüseyin YILDIRIM’ı Ziyareti

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Çiçek,Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. İbrahim Dedecan, İşkur İl Müdürü Erhan Dede ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan Rektör Vekili Prof.Dr. Hüseyin Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Yaklaşan yeni akademik yılın üniversite camiasına ve tüm öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunan heyet Rektör Vekili Prof. Yıldırım’a görevinde başarılar diledi. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kurum müdürlerine teşekkür eden Prof. Yıldrım konuklarına yeni akademik yıl için yapılan çalışmalar ve üniversitenin son durumu hakkında bilgi verdi. Yapılan görüşmenin ardından kurum müdürleri üniversiteden ayrıldı.