KYK Yalova İl Müdürü Mehmet Kalyon ve İl Millî Emlak Müdürü Mustafa Kozan Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Yalova İl Müdürü Mehmet Kalyon ve İl Millî Emlak Müdürü Mustafa Kozan Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden kurum müdürleri Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan’da ziyaretlerinden dolayı Mehmet Kalyon ve Mustafa Kozan’a teşekkür etti. Üniversitemiz öğrencilerinin yurt ihtiyacının giderilmesi ve hususta yapılacak projelerin ele alındığı görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan KYK Yalova İl Müdürü Mehmet Kalyon ve İl Millî Emlak Müdürü Mustafa Kozan üniversitemizden ayrıldı.