Lüks Yalova Seyahat’in Ziyareti

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, Lüks Yalova Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Güldür ve Genel Müdür Barbaros Hayrettin Tuna’yı Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ndeki makamında kabul etti. Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, Lüks Yalova Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Güldür ve Genel Müdür Barbaros Hayrettin Tuna ile personel ve öğrencilere indirim kartı temin edilebilmesi için talebini sundu. Başkan Güldür, “Bu konuda elimizden ne geliyorsa yapmaya razıyız. Yalova Seyahat olarak Üniversitemizin yanındayız. Öğrenciler, hepimizin öğrencisi. Hepsine indirim kartı yapacağız. Her türlü etkinlikte yardım taleplerinize de karşılık vereceğiz” dedi. Kurulum çalışmaları ilerleyen Yalova Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölümü konusunda bilgi veren Prof.Karaosmanoğlu “İşbirliği seçeneklerini birlikte değerlendirmek yararlı olacaktır” dedi.