Marka Kent Yalova Slogan ve Logo Yarışması Tanıtım Toplantısı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Yalova Valiliği, Yalova Üniversitesi, Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi, Yalova İl Genel Meclisi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen Marka Kent Yalova Slogan ve Logo Yarışması Tanıtım Toplantısı Yalova Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Yalova Valisi Osman Çapalı, Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Hüseyin Yıldırım, MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan, davetliler ve basın mensupları katıldı. Yalova Valisi Osman Çapalı yarışma ile ilgili bilgiler verdi. Vali O.Çapalı MARKA 2010 TR 42 Doğu Marmara Bölge Planı kapsamında Yalova'nın Marka değerlerinin kentlik bilincinin oluşturulması geniş kitlelere duyurulması, tanıtımı ve kamuoyunda benimsenmesini sağlamak amacıyla Marka Kent Yalova Logo ve Slogan Yarışması düzenlendiğini söyledi. Vali Çapalı yarışma sonucunda halk oylaması ile belirlenecek logo ve slogan çalışması Yalova'nın genel kabul görür logo ve sloganı olarak kullanılacağını da belirtti.Yarışmaya başvuracak olan çalışmalar Yalova Valiliği, İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi, Yalova Belediyesi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ve Yalova Üniversitesi'nden oluşturulacak jüri tarafından değerlendirilecek. Sona kalacak olan 5 çalışma arasından halk oylaması yapılarak birinci olan eser belirlenecek. Son başvuru tarihinin 30 Eylül 2011 saat 17:00 olan yarışmada, birinci olacak çalışmaya 7500 TL, ikinci olacak çalışmaya 5000 TL ve üçüncü olacak çalışmaya ise 3000 TL ödül verilecek.Yarışma kentimiz için hayırlı olsun.