Marmara Eğitim Fuarı: Yalova

Marmara Eğitim Fuarı Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova Belediyesi desteği ile düzenlenen fuara dokuz üniversite ve iki yurtdışı eğitim danışmanlık firması katıldı. Ev sahipliğini Yalova Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği fuarın açılışı Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. İsmail Adak, Yalova Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof.Dr. Cahit Ensari, Yalova Üniversitesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Güler, İletişim Birimi  Koordinatörü Mühendislik Fakültesi Kimya ve Süreç Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Didem Omay ve Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Merkezi Birimi Koordinatör Yardımcısı Öğretim Görevlisi Oğuzhan Köse’nin katıldığı tören ile gerçekleştirildi. Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün üniversite adaylarını otobüslerle taşıdığı fuara iki gün süresince  ilgi yoğun oldu. Aday öğrenciler Yalova Üniversitesi Bölümleri, uluslararası işbirlikleri ve öğrenci faaliyetleri konusunda ayrıntılı bilgi aldılar. Aday öğrencilere hazırlanmakta oldukları YGS sınavında başarılar dileriz.