Matematik Öğretmenlerinin Ziyareti

Yalova Milli Eğitim Matematik Öğretmenlerinden Abdülhalık Beyaztaş, Ali Yiğit, Aykut Demir, Ramazan Cihantimur ve Seyit Güvenoğlu Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Prof Karaosmanoğlu’nun daveti üzerine gerçekleşen görüşmede, Yalova Üniversitesi Eğitim-Öğretim Planlamacısı Tuğba Aydemir de bulundu. Karaosmanoğlu öğretmenleri gerçekleştirdikleri Yalova Pi Günü kutlaması için tebrik ederek Yalova’da matematik adına yapılan ve yapılması düşünülen projeler ile ilgili öğretmenlerden bilgi aldı. Prof. Karaosmanoğlu matematik için her zaman öğretmenlerin yanlarında olduklarını ve matematik adına yapılacak her türlü projeye Yalova Üniversitesi olarak destek vereceklerini belirtti. Matematik neşe ile görüşüldü ve güzel bir başlangıç yapıldı.