Müge Hızal Resim Sergisi

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü mezunu, Yalovalı Ressam Müge Hızal, resim atölyesi öğrencileri ile ortaklaşa resim sergisi açtı. Karizma İş ve Alışveriş Merkezi’ndeki serginin açılışını Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım ve Prof. Dr. Recep Hayri Eren birlikte gerçekleştirdi. Açılışta Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Öksüz, Yalova Meslek Yüksekokulu Tekstil, Giyim, Deri ve Ayakkabı Bölüm Başkanı Doç. Dr. F. Jülide Hızal Yücesoy, Rektör Danışmanı Jaklin Köse, Genel Sekreter Adem Taşcı da hazır bulundu. Çocuklara sanat eğitimi, yetişkin gruplara ise yağlı boya ve kara kalem eğitimi verilen atölyenin sergisinde 20 yetişkin ve 40 çocuk çalışması ile Ressam Hızal’ın özel çalışmaları yer aldı. Sergi büyük beğeni topladı. Ressam Müge Hızal’ı kutlar, atölye çalışmalarında başarılar dileriz.

BİR MİLLET Kİ RESİM YAPMAZ, BİR MİLLET Kİ HEYKEL YAPMAZ, BİR MİLLET Kİ FENNİN GEREKTİRDİĞİ ŞEYLERİ YAPMAZ; İTİRAF ETMELİ Kİ O MİLLETİN İLERLEME YOLUNDA YERİ YOKTUR.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK