Mühendislik Fakültesi’nde Değişim Programları Anlatıldı

Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğünün Erasmus+,Mevlana ve Farabi Değişim Programları hakkında personel ve öğrencilerin bilgi sahibi olmaları amacıyla düzenlediği toplantılar Mühendislik Fakültes ile devam etti. Düzenlenen toplantıda Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Oğuzhan KÖSE değişim programlarının başka kültürleri tanıma, bilgi ve becerileri geliştirebilme gibi fırsatlar sunduğunu belirterek Erasmus+ kapsamında gerçekleştirilen öğrenci/personel değişimleri ve gençlik projelerine ilişkin detaylı bilgiler paylaştı. Dış ilişkiler personelimiz Nejla TÜRKDOĞAN, erasmus dışındaki tüm dünya ülkelerinde değişime olanak sağlayan Mevlana Değişim Programı ve yurtiçindeki yükseköğrenim kurumları arasındaki değişimini içeren Farabi Değişim Programı hakkında bilinmesi gerekenleri paylaştı. Yapılan sunumların ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı.